Om Gubbe


Gubbe i 30 årene som bor i øygapet med nordsjøen som en av sine nærmeste naboer. Bonus pappa til 2 + en egen avlegger, som i sine yngre dager (nærmere bestemt heimkunnskap i 9-ende klasse) overlevde ett aktivt drapsforsøk fra en eplekake i form av forstoppelse i armert betong klassen. Etter en god uke med betong mage og 1.6 kg med svisker for å ordne opp i problemet, fant den fremtidige gubben ut at baking ikke lå i kortene for han.

Dette var en naturlov og sannhet frem til årene 22/23 da gubben så en mann bruke øl i brød og pizzadeiger. Dette førte til det første elte fri grytebrødet ble laget med relativt stor suksess, brødet var ikke av salgbar kvalitet selvfølgelig, men brødet prøvde heller ikke å drepe sin skaper via armert betong forstoppelse som den beryktede eplekaken for så mange år siden.

Gnisten og interessen ble tent og lever fortsatt i beste velgående selv om læringskurven er bratt og gubben snubler seg gjennom det meste innenfor baking men det går sakte i rett retning.

Håper du finner noe nyttig 🙂

Mvh Gubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait